Lasis terijaki mērcē ar olu nūdelēm

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Lasis terijaki mērcē ar olu nūdelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Olu nūdeles
     300 g
  • Eļļa cepšanai
     2 ēdamk.
  • Burkāns
     1 gab.
  • Puravs
     100 g
  • Laša fileja
     300 g
  • Bambusa dzinums TAO-TAO
     280 g
  • Laims (sulai)
     1 gab.
  • Teriyaki mērce STIR FRY
     120 g

Pasniegšanai

  • Koriandra lapiņas
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Āzijas virtuves klasika

Novāri olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.

Pannā sakarsē eļļu un sautē burkānus (nomizotus, sagrieztus strēmelītēs) ar puraviem (sagrieztiem strēmelītēs). Pievieno lasi (sagrieztu gabalos) un bambusa dzinumus. Piespied laima sulu un pielej terijaki mērci.

Pasniedz ar nūdelēm, pārkaisot ar svaigām koriandra lapiņām.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).