Latvijas karbonāde

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Latvijas karbonāde
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
     600 g
  • Olas
     2 gab.
  • Milti
      nedaudz
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karbonādi sagriez vienādos gabalos, aptuveni 2 pirkstu biezumā.

Tad to izklapē, pievieno sāli un piparus.

Olas dzeltenumu un baltumu izmaisi līdz viendabīgai konsistencei. Karbonādi panē miltos, tad sakultajā olā divas reizes (no abām pusēm) un trešo reizi miltos.

Liec uz vidēji uzkarsētas pannas ar pavairāk eļļas.

Karbonādi apcep no abām pusēm līdz zeltaina, aptuveni 3 minūtes no katras puses.

Liec krāsnī uz 15-20 minūtēm 180 grādos. 5 minūtes pirms izņemšanas pārliek pāri sagrieztu sieru.

Saistītās receptes

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti