Latvijas karbonāde

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Latvijas karbonāde
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
     600 g
  • Olas
     2 gab.
  • Milti
      nedaudz
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karbonādi sagriez vienādos gabalos, aptuveni 2 pirkstu biezumā.

Tad to izklapē, pievieno sāli un piparus.

Olas dzeltenumu un baltumu izmaisi līdz viendabīgai konsistencei. Karbonādi panē miltos, tad sakultajā olā divas reizes (no abām pusēm) un trešo reizi miltos.

Liec uz vidēji uzkarsētas pannas ar pavairāk eļļas.

Karbonādi apcep no abām pusēm līdz zeltaina, aptuveni 3 minūtes no katras puses.

Liec krāsnī uz 15-20 minūtēm 180 grādos. 5 minūtes pirms izņemšanas pārliek pāri sagrieztu sieru.

Līdzīgas receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes