Latvijas karbonāde

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Latvijas karbonāde
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
     600 g
  • Olas
     2 gab.
  • Milti
      nedaudz
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Karbonādi sagriez vienādos gabalos, aptuveni 2 pirkstu biezumā.

Tad to izklapē, pievieno sāli un piparus.

Olas dzeltenumu un baltumu izmaisi līdz viendabīgai konsistencei. Karbonādi panē miltos, tad sakultajā olā divas reizes (no abām pusēm) un trešo reizi miltos.

Liec uz vidēji uzkarsētas pannas ar pavairāk eļļas.

Karbonādi apcep no abām pusēm līdz zeltaina, aptuveni 3 minūtes no katras puses.

Liec krāsnī uz 15-20 minūtēm 180 grādos. 5 minūtes pirms izņemšanas pārliek pāri sagrieztu sieru.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).