Latvijas karbonāde

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Latvijas karbonāde
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
     600 g
  • Olas
     2 gab.
  • Milti
      nedaudz
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karbonādi sagriez vienādos gabalos, aptuveni 2 pirkstu biezumā.

Tad to izklapē, pievieno sāli un piparus.

Olas dzeltenumu un baltumu izmaisi līdz viendabīgai konsistencei. Karbonādi panē miltos, tad sakultajā olā divas reizes (no abām pusēm) un trešo reizi miltos.

Liec uz vidēji uzkarsētas pannas ar pavairāk eļļas.

Karbonādi apcep no abām pusēm līdz zeltaina, aptuveni 3 minūtes no katras puses.

Liec krāsnī uz 15-20 minūtēm 180 grādos. 5 minūtes pirms izņemšanas pārliek pāri sagrieztu sieru.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sīpolu tarte

20min • Vidēji grūti