Lēcu sautējums
-
Gatavošana 45min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Eļļacepšanai
-
Sīpols1 gabali
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Kumīns1 Tējkarotes
-
Kanēlis1 Tējkarotes
-
Malta paprika1 Tējkarotes
-
Čili0.5 gab.
-
Konservēti tomāti500 g
-
Konservētas lēcas400 g
-
Paprika1 gabali
-
Spināti1 sauja (-s)
-
Sālspēc garšas
Pasniegšanai
-
Rīsipēc garšas
-
Jogurts bez piedevāmpēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sakapātus sīpolus un cep līdz tie kļūst caurspīdīgi.
Sakapā ķiplokus un kopā ar visām garšvielām pievieno sīpoliem.
Visu kārtīgi samaisa un cep pāris minūtes.
Papildina ar konservētiem tomātiem, sagrieztu papriku un sautē, līdz paprika kļūst mīksta.
Pievieno sakapātus spinātus, konservētas lēcas un apber ar sāli.
Visu samaisa un ļauj sautēties pāris minūtes.
Pasniedz ar novārītiem rīsiem un bezpiedevu jogurtu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize