Lēcu sautējums

  • Gatavošana 45min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Eļļa
      cepšanai
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Kumīns
     1 tējk.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Malta paprika
     1 tējk.
  • Čili
      0.5 gab.
  • Konservēti tomāti
     500 g
  • Konservētas lēcas
     400 g
  • Paprika
     1 gab.
  • Spināti
     1 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas

Pasniegšanai

  • Rīsi
      pēc garšas
  • Jogurts bez piedevām
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sakapātus sīpolus un cep līdz tie kļūst caurspīdīgi.

 

Sakapā ķiplokus un kopā ar visām garšvielām pievieno sīpoliem.

 

Visu kārtīgi samaisa un cep pāris minūtes.

 

Papildina ar konservētiem tomātiem, sagrieztu papriku un sautē, līdz paprika kļūst mīksta.

 

Pievieno sakapātus spinātus, konservētas lēcas un apber ar sāli.

 

Visu samaisa un ļauj sautēties pāris minūtes.

 

Pasniedz ar novārītiem rīsiem un bezpiedevu jogurtu.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).