Lēcu sautējums

  • Gatavošana 45min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Eļļa
      cepšanai
  • Sīpols
     1 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Kumīns
     1 Tējkarotes
  • Kanēlis
     1 Tējkarotes
  • Malta paprika
     1 Tējkarotes
  • Čili
      0.5 gab.
  • Konservēti tomāti
     500 g
  • Konservētas lēcas
     400 g
  • Paprika
     1 gabali
  • Spināti
     1 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas

Pasniegšanai

  • Rīsi
      pēc garšas
  • Jogurts bez piedevām
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sakapātus sīpolus un cep līdz tie kļūst caurspīdīgi.

 

Sakapā ķiplokus un kopā ar visām garšvielām pievieno sīpoliem.

 

Visu kārtīgi samaisa un cep pāris minūtes.

 

Papildina ar konservētiem tomātiem, sagrieztu papriku un sautē, līdz paprika kļūst mīksta.

 

Pievieno sakapātus spinātus, konservētas lēcas un apber ar sāli.

 

Visu samaisa un ļauj sautēties pāris minūtes.

 

Pasniedz ar novārītiem rīsiem un bezpiedevu jogurtu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes