Liellopa gaļas salāti korejiešu gaumē

  • Gatavošana 15min
  • Vidēji grūti
Liellopa gaļas salāti korejiešu gaumē
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Jēla liellopa gaļa
     200 g
  • Sarkanais čili
     1 gabali
  • Loki
     50 gabali
  • Bio olas
     4 gabali

Mērcei

  • Gaišā sojas mērce
     1.5 ēdamk.
  • Sezama eļļa
     1 ēdamk.
  • Rīsu etiķis
     1 ēdamk.
  • Čili pārslas
     1 tējk.
  • Brūnais cukurs
     1 tējk.
  • Laims
     1 gabali

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liellopa gaļu sagriez plānās strēmelēs.
Sajauc mērces sastāvdaļas un pievieno gaļai.
Noturi aptuveni 5 minūtes.
Kad laiks pagājis, sagriez sīpollokus un čili strēmelēs, sajauc ar gaļu.
Sagatavoto liellopu pasniedz nelielos trauciņos.
Atsevišķā traukā pasniedz arī olu dzeltenumu, kuram uzpilināta pilīte sojas mērces.
Baudot šo ēdienu, olu dzeltenumu iejauc salātos.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes