Liellopa gaļas šašliks piparu marinādē

  • Gatavošana 12h 10min
  • Viegli
Liellopa gaļas šašliks piparu marinādē
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa šķiņķis
     1 kg
  • Melnie pipari
     1 tējk.
  • Sičuaņas pipari
     1 tējk.
  • Rozā pipari
     1 tējk.
  • Graudu sinepes
     1 ēdamk.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Sojas mērce
     20 ml
  • Kūpināta paprika
     1 tējk.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Sīpolu pulveris
     1 tējk.
  • Čili pārslas
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liellopa gaļu griez garenos biezos gabalos tā, lai var uzmaukt uz iesma garumā.

Priekš marinādes piestā liec piparus un sausās garšvielas, kuras tad izspaidi pulverī.

Tad pievieno graudu sinepes, medu un sojas mērci. Pievieno arī sāli pāris šķipsnas.

Šo marinādi kārtīgi uzjauc līdz tā atgādina pastu.

Liellopu kārtīgi iesmērē ar marinādi un atstāj savilkties uz 12 stundām.

Liec uz iesmiem un cep aptuveni 10 minūtes, ik pa laikam pagrozot.

Saistītās receptes

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Ābolu burgers

25min • Vidēji grūti