Liellopa gaļas šašliks piparu marinādē

  • Gatavošana 12h 10min
  • Viegli
Liellopa gaļas šašliks piparu marinādē
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa šķiņķis
     1 kg
  • Melnie pipari
     1 tējk.
  • Sičuaņas pipari
     1 tējk.
  • Rozā pipari
     1 tējk.
  • Graudu sinepes
     1 ēdamk.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Sojas mērce
     20 ml
  • Kūpināta paprika
     1 tējk.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Sīpolu pulveris
     1 tējk.
  • Čili pārslas
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Liellopa gaļu griez garenos biezos gabalos tā, lai var uzmaukt uz iesma garumā.

Priekš marinādes piestā liec piparus un sausās garšvielas, kuras tad izspaidi pulverī.

Tad pievieno graudu sinepes, medu un sojas mērci. Pievieno arī sāli pāris šķipsnas.

Šo marinādi kārtīgi uzjauc līdz tā atgādina pastu.

Liellopu kārtīgi iesmērē ar marinādi un atstāj savilkties uz 12 stundām.

Liec uz iesmiem un cep aptuveni 10 minūtes, ik pa laikam pagrozot.

Līdzīgas receptes

Hotdogi

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).