Liellopa steika salāti

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rukola I Love Eco vai Rimi
     65 g
  • Eryngi sēnes
     150 g
  • Sojas pupiņas Ica (tīrsvars)
     250 g
  • Liellopa gaļas lāpstiņas steiks
     220 g
  • Sāls
     1 šķipsna
  • Pipari
     2 šķipsna
  • Vīnogu kauliņu eļļa Rimi
     20 ml

Mērcei

  • Svaiga citrona sula
     10 g
  • Balzametiķis Giusti
     15 g
  • Olīveļļa I Love Eco
     35 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē steika pannu un vīnogu kauliņu eļļā apcep steiku.

Cep grozot ik pēc 20 sekundēm uz otru pusi, tā, kopumā vismaz 2 -3 minūtes. Ja šķēle ir biezāka, iespējams ilgāk.

Pārber steikam sāli un piparus un ietin folijā, atstāj 3 minūtes.

Eļļā, kura palikusi uz pannas apcep sēnes, sagrieztas mazākos gabalos.

Kārto salātus lielā traukā - liec rukolu, tad sēnes un sojas pupiņas. sagriež steiku šķēlītēs. 

Steika sulu pievieno mērcei, kuru sagatavo sajaucot noradītās sastāvdaļas. 

Ēdienam pāri pārlej mērci un pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.