Mandeļu vafeles

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas vafelēm:

  • Olas
     2 gab.
  • Piens
     250 ml
  • Olīveļļa
     80 ml
  • Mandeļu milti
     120 g
  • Kviešu milti
     220 g
  • Cukurs
     100 g
  • Cepamais pulveris
     1 ĒK

Pasniegšanai:

  • Saldais krējums
     400 ml
  • Cukurs
     3 ĒK
  • Persiki
     10 gab.
  • Zemenes
     250 g
  • Cidoniju sīrups
     50 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saputo olas ar cukuru. Pielej pienu, iemaisa kviešu un mandeļu miltus, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa. Cep vafeļu pannā.

Saputo saldo krējumu ar cukuru – pasniedz atsevišķi vai uz vafelēm. 

Pannā uzkarsē cidoniju sīrupu un viegli apcep sagrieztus persikus ar zemenēm. Pasniedz siltus uz vafelēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!