Mandeļu vafeles

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Mandeļu vafeles
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Vafeles

  • Olas
     2 gab.
  • Piens
     250 ml
  • Olīveļļa
     80 ml
  • Mandeļu milti
     120 g
  • Kviešu milti
     220 g
  • Cukurs
     100 g
  • Cepamais pulveris
     1 ēdamk.

Pasniegšanai

  • Saldais krējums
     400 g
  • Cukurs
     3 ēdamk.
  • Persiki
     10 gab.
  • Zemenes
     250 g
  • Cidoniju sīrups
     50 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saputo olas ar cukuru. Pielej pienu, iemaisa kviešu un mandeļu miltus, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa. Cep vafeļu pannā.

Saputo saldo krējumu ar cukuru – pasniedz atsevišķi vai uz vafelēm. 

Pannā uzkarsē cidoniju sīrupu un viegli apcep sagrieztus persikus ar zemenēm. Pasniedz siltus uz vafelēm.

Saistītās receptes

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes