Sastāvdaļas
Vafeles
-
Olas2 gab.
-
Piens250 ml
-
Olīveļļa80 ml
-
Mandeļu milti120 g
-
Kviešu milti220 g
-
Cukurs100 g
-
Cepamais pulveris1 Ēdamkarote
Pasniegšanai
-
Saldais krējums400 g
-
Cukurs3 Ēdamkarote
-
Persiki10 gabali
-
Zemenes250 g
-
Cidoniju sīrups50 ml
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Saputo olas ar cukuru. Pielej pienu, iemaisa kviešu un mandeļu miltus, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa. Cep vafeļu pannā.
Saputo saldo krējumu ar cukuru – pasniedz atsevišķi vai uz vafelēm.
Pannā uzkarsē cidoniju sīrupu un viegli apcep sagrieztus persikus ar zemenēm. Pasniedz siltus uz vafelēm.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize