Mandeļu vafeles

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Mandeļu vafeles
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Vafeles

  • Olas
     2 gab.
  • Piens
     250 ml
  • Olīveļļa
     80 ml
  • Mandeļu milti
     120 g
  • Kviešu milti
     220 g
  • Cukurs
     100 g
  • Cepamais pulveris
     1 Ēdamkarote

Pasniegšanai

  • Saldais krējums
     400 g
  • Cukurs
     3 Ēdamkarote
  • Persiki
     10 gabali
  • Zemenes
     250 g
  • Cidoniju sīrups
     50 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saputo olas ar cukuru. Pielej pienu, iemaisa kviešu un mandeļu miltus, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa. Cep vafeļu pannā.

Saputo saldo krējumu ar cukuru – pasniedz atsevišķi vai uz vafelēm. 

Pannā uzkarsē cidoniju sīrupu un viegli apcep sagrieztus persikus ar zemenēm. Pasniedz siltus uz vafelēm.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti