Mandeļu vafeles

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Mandeļu vafeles
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Vafeles

  • Olas
     2 gab.
  • Piens
     250 ml
  • Olīveļļa
     80 ml
  • Mandeļu milti
     120 g
  • Kviešu milti
     220 g
  • Cukurs
     100 g
  • Cepamais pulveris
     1 ēdamk.

Pasniegšanai

  • Saldais krējums
     400 g
  • Cukurs
     3 ēdamk.
  • Persiki
     10 gab.
  • Zemenes
     250 g
  • Cidoniju sīrups
     50 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Saputo olas ar cukuru. Pielej pienu, iemaisa kviešu un mandeļu miltus, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa. Cep vafeļu pannā.

Saputo saldo krējumu ar cukuru – pasniedz atsevišķi vai uz vafelēm. 

Pannā uzkarsē cidoniju sīrupu un viegli apcep sagrieztus persikus ar zemenēm. Pasniedz siltus uz vafelēm.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Hotdogi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.