Mango aukstā zupa ar pistāciju un piparmētru drumstalām

  • Gatavošana 10min
  • Vidēji grūti
Mango aukstā zupa ar pistāciju un piparmētru drumstalām
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Zupa

  • Mango
     500 g
  • Kokosriekstu piens
     400 ml
  • Laims (sula)
     1 gab.

Drumstalas

  • Lobītas zaļās pistācijas
     50 g
  • Piparmētra
     1 sauja (-s)
  • Brūnais cukurs
     2 ēdamk.

Dekors un papildus vitamīni

  • Mandeles
     1 sauja (-s)
  • Kokosrieksta mīkstums
     1 sauja (-s)
  • Mellenes
     2 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mango mīkstumu liek blendera krūzē, pievieno laima sulu un kokospienu. Samaļ krēmīgā zupā. Ja izmanto svaigo mango, karstākā laikā iesaku pievienot arī dažus ledus gabaliņus, lai zupa izdotos atsvaidzinošāka, vēsāka.

Virtuves kombainī liec pistācijas, piparmētru un cukuru. Samiksē drumstalās. To pašu var izdarīs sakapājot ar nazi.

Pasniedz zupu un neaizmirsi to nodekorēt ar mellenēm, smalcinātām mandelēm un skūtu kokosrieksta mīkstumu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti