Mango aukstā zupa ar pistāciju un piparmētru drumstalām

  • Gatavošana 10min
  • Vidēji grūti
Mango aukstā zupa ar pistāciju un piparmētru drumstalām
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Zupa

  • Mango
     500 g
  • Kokosriekstu piens
     400 ml
  • Laims (sula)
     1 gabali

Drumstalas

  • Lobītas zaļās pistācijas
     50 g
  • Piparmētra
     1 sauja (-s)
  • Brūnais cukurs
     2 Ēdamkarote

Dekors un papildus vitamīni

  • Mandeles
     1 sauja (-s)
  • Kokosrieksta mīkstums
     1 sauja (-s)
  • Mellenes
     2 Šķipsniņa

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mango mīkstumu liek blendera krūzē, pievieno laima sulu un kokospienu. Samaļ krēmīgā zupā. Ja izmanto svaigo mango, karstākā laikā iesaku pievienot arī dažus ledus gabaliņus, lai zupa izdotos atsvaidzinošāka, vēsāka.

Virtuves kombainī liec pistācijas, piparmētru un cukuru. Samiksē drumstalās. To pašu var izdarīs sakapājot ar nazi.

Pasniedz zupu un neaizmirsi to nodekorēt ar mellenēm, smalcinātām mandelēm un skūtu kokosrieksta mīkstumu.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tomātu frikadeļu zupa

45min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa zupa ar sarkanvīnu

2h • Vidēji grūti