Sastāvdaļas
Zupa
-
Mango500 g
-
Kokosriekstu piens400 ml
-
Laims (sula)1 gabali
Drumstalas
-
Lobītas zaļās pistācijas50 g
-
Piparmētra1 sauja (-s)
-
Brūnais cukurs2 Ēdamkarote
Dekors un papildus vitamīni
-
Mandeles1 sauja (-s)
-
Kokosrieksta mīkstums1 sauja (-s)
-
Mellenes2 Šķipsniņa
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mango mīkstumu liek blendera krūzē, pievieno laima sulu un kokospienu. Samaļ krēmīgā zupā. Ja izmanto svaigo mango, karstākā laikā iesaku pievienot arī dažus ledus gabaliņus, lai zupa izdotos atsvaidzinošāka, vēsāka.
Virtuves kombainī liec pistācijas, piparmētru un cukuru. Samiksē drumstalās. To pašu var izdarīs sakapājot ar nazi.
Pasniedz zupu un neaizmirsi to nodekorēt ar mellenēm, smalcinātām mandelēm un skūtu kokosrieksta mīkstumu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize