Mazsālīts vai žāvēts lasis ar Vasabi mārrutkiem

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Mazsālīts vai žāvēts lasis ar Vasabi mārrutkiem
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Sastāvdaļas

  • Mazsālīts lasis
      pēc garšas
  • Maize
      pēc garšas
  • Vasabi mārrutki Rundāle
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viesībās vienmēr ir iecienītas lašmaizītes. Papildinot tās ar “Rundāles” Vasabi mārrutkiem, tās jau tuvojas Japānai! Vasabi ir mārrutki, kurus izmanto suši ēdienos, tomēr mūsu latviešu mēlei tie ir ļoti pieņemami.

Sagriež lasi gabaliņos un liek uz maizītes kopā ar mērci.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti

Ramen laša zupa

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes