Mazsālīts vai žāvēts lasis ar Vasabi mārrutkiem

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Mazsālīts vai žāvēts lasis ar Vasabi mārrutkiem
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Mazsālīts lasis
      pēc garšas
  • Maize
      pēc garšas
  • Vasabi mārrutki Rundāle
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viesībās vienmēr ir iecienītas lašmaizītes. Papildinot tās ar “Rundāles” Vasabi mārrutkiem, tās jau tuvojas Japānai! Vasabi ir mārrutki, kurus izmanto suši ēdienos, tomēr mūsu latviešu mēlei tie ir ļoti pieņemami.

Sagriež lasi gabaliņos un liek uz maizītes kopā ar mērci.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli