Sastāvdaļas
Salāti
-
Kantalupes melone0.5 gab.
-
Vidusāzijas melone0.5 gab.
-
Mini mozzarella bumbiņas300 g
-
Svaigs baziliks1 gabali
-
Svaigs pētersīlis0.5 gabali
-
Salāti (mizuna vai rukola)50 g
-
Vītinātā šķiņķa šķēlītes Selection by Rimi70 g
Mērce
-
Medus1 ēdamk.
-
Aveņu etiķis1 ēdamk.
-
Olīveļla2 ēdamk.
-
Sāls0.33 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Svaigi un viegli - slinkām pusdienām tieši laikā!
Izmantojot augļu bumbiņu veidojamo karoti, izgreb meloņu lodītes.
Mazās mocarellas bumbiņas apviļā svaigi sakapātos zaļumos.
Liec traukā meloņu un mocarellas bumbiņas, pievieno vītināto šķiņķi un salātus.
Samaisi kopā visas mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem. Pasniedz.