Sastāvdaļas
Salāti
-
Kantalupes melone0.5 Gabali
-
Vidusāzijas melone0.5 Gabali
-
Mini mozzarella bumbiņas300 g
-
Svaigs baziliks1 Ēdamkarote
-
Svaigs pētersīlis0.5 Ēdamkarote
-
Salāti (mizuna vai rukola)50 g
-
Vītinātā šķiņķa šķēlītes Selection by Rimi70 g
Mērce
-
Medus1 Ēdamkarote
-
Aveņu etiķis1 Ēdamkarote
-
Olīveļla2 Ēdamkarote
-
Sāls0.33 Tējkarotes
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Svaigi un viegli - slinkām pusdienām tieši laikā!
Izmantojot augļu bumbiņu veidojamo karoti, izgreb meloņu lodītes.
Mazās mocarellas bumbiņas apviļā svaigi sakapātos zaļumos.
Liec traukā meloņu un mocarellas bumbiņas, pievieno vītināto šķiņķi un salātus.
Samaisi kopā visas mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem. Pasniedz.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize