Menca maisā

  • Gatavošana 33min
  • Viegli
Menca maisā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
     600 g
  • Mini burkāni
     1 gab.
  • Ziedkāposts
     0.25 gab.
  • Sojas pupiņas
     4 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Olīveļļa
     4 ēdamk.
  • Timiāns
      4 zariņi
  • Citrons
     1 gab.
  • Cepampapīrs
      4 loksnes

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagatavo dārzeņus, noskalo, nomizo, sagriez vienāda lieluma gabalos.

Liec dārzeņus katram cepampapīram centrā, liec pa virsu zivs filejas, timiānu, sāli un piparus.

Pārlej ar olīveļļu un cieši aiztin papīru. 

Liec cepties līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 18 minūtes. 

Pirms pasniegšanas uzrīvē citrona miziņu un uzspied nedaudz tā sulu.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti