Menca maisā

  • Gatavošana 33min
  • Viegli
Menca maisā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
     600 g
  • Mini burkāni
     1 gab.
  • Ziedkāposts
     0.25 Gabali
  • Sojas pupiņas
     4 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Olīveļļa
     4 Ēdamkarote
  • Timiāns
      4 zariņi
  • Citrons
     1 gabali
  • Cepampapīrs
      4 loksnes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagatavo dārzeņus, noskalo, nomizo, sagriez vienāda lieluma gabalos.

Liec dārzeņus katram cepampapīram centrā, liec pa virsu zivs filejas, timiānu, sāli un piparus.

Pārlej ar olīveļļu un cieši aiztin papīru. 

Liec cepties līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 18 minūtes. 

Pirms pasniegšanas uzrīvē citrona miziņu un uzspied nedaudz tā sulu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti