Menca maisā

  • Gatavošana 33min
  • Viegli
Menca maisā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
     600 g
  • Mini burkāni
     1 gab.
  • Ziedkāposts
     0.25 gab.
  • Sojas pupiņas
     4 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Olīveļļa
     4 ēdamk.
  • Timiāns
      4 zariņi
  • Citrons
     1 gab.
  • Cepampapīrs
      4 loksnes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagatavo dārzeņus, noskalo, nomizo, sagriez vienāda lieluma gabalos.

Liec dārzeņus katram cepampapīram centrā, liec pa virsu zivs filejas, timiānu, sāli un piparus.

Pārlej ar olīveļļu un cieši aiztin papīru. 

Liec cepties līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 18 minūtes. 

Pirms pasniegšanas uzrīvē citrona miziņu un uzspied nedaudz tā sulu.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes