Mencas fileja ar zaļiem zirnīšiem

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Mencas fileja ar zaļiem zirnīšiem

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja (bez asakām un ādas)
     500 g
  • Spāņu garšvielas Selection by Rimi
     12 g
  • Rapšu eļļa I Love Eco
     12 ml
  • Zaļie zirnīši Rimi
     400 g
  • Sezama sēklas Rimi
     30 g
  • Ķiploks
     10 g
  • Čili zaļais
     10 g
  • Olīveļļa Rimi Light
     12 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Laima sula
     10 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Mencas fileju sadali četrās vienādās daļās, ierīvē ar rapšu eļļu un apkaisi ar garšvielām.

Cep uz pannas vai cepeškrāsnī 180 grādos 12-15 minūtes, atkarībā no filejas biezuma.

Pa to laiku uz sausas pannas grauzdē sezama sēklas, tad pielej Light olīveļļu, smalki sagrieztu ķiploku un čili. 

Pievieno atsaldētus zaļos zirnīšus un nedaudz pasautē. 

Tad pievieno laima sulu un pasniedz siltus kopā ar zivs fileju.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.