Mencas fileja ar zaļiem zirnīšiem

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Mencas fileja ar zaļiem zirnīšiem

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja (bez asakām un ādas)
     500 g
  • Spāņu garšvielas Selection by Rimi
     12 g
  • Rapšu eļļa I Love Eco
     12 ml
  • Zaļie zirnīši Rimi
     400 g
  • Sezama sēklas Rimi
     30 g
  • Ķiploks
     10 g
  • Čili zaļais
     10 g
  • Olīveļļa Rimi Light
     12 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Laima sula
     10 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mencas fileju sadali četrās vienādās daļās, ierīvē ar rapšu eļļu un apkaisi ar garšvielām.

Cep uz pannas vai cepeškrāsnī 180 grādos 12-15 minūtes, atkarībā no filejas biezuma.

Pa to laiku uz sausas pannas grauzdē sezama sēklas, tad pielej Light olīveļļu, smalki sagrieztu ķiploku un čili. 

Pievieno atsaldētus zaļos zirnīšus un nedaudz pasautē. 

Tad pievieno laima sulu un pasniedz siltus kopā ar zivs fileju.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti

Lasis ar makaroniem Ellas gaumē

30min • Vidēji grūti