Mencas kebaba iesmiņi

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Mencas kebaba iesmiņi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Mencas fileja Rimi
     400 g
  • Dilles
     0.5 bunte (-s)
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Laims
     1 gab.
  • Rīvmaize
     4 ēdamk.
  • Kūpināts bekons
     50 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Mērce

  • Pirmā spieduma olīveļļa
     60 ml
  • Laims
     1 gab.
  • Rupja maluma jūras sāls pārslas
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mencas kebaba iesmiņi

Ar asu nazi sakapā mencas filejas.
Pievieno rīvmaizi, sāli un piparus.
Pierīvē laima mizu un pielej sulu.
Sakapā dilles, pievieno masai.
Sadali masu četrās vienādās porcijās, liec uz iesmiem un veido kebabus.

Kebabus ietin plāni sagrieztā bekonā un liec gatavoties uz karstām grila oglēm.

Cep, līdz gatavs.
No laima sulas un sāls pārslām pagatavo eļļu.
Pasniedz kebaba iesmiņus ar iecienītākajām piedevām.
Pirms katra kumosa iemērc kebabu laima un sāls eļļā un izbaudi garšu.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti