Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Mencas fileja Rimi400 g
-
Dilles0.5 bunte (-s)
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Laims1 gab.
-
Rīvmaize4 ēdamk.
-
Kūpināts bekons50 g
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Mērce
-
Pirmā spieduma olīveļļa60 ml
-
Laims1 gab.
-
Rupja maluma jūras sāls pārslas1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mencas kebaba iesmiņi
Ar asu nazi sakapā mencas filejas.
Pievieno rīvmaizi, sāli un piparus.
Pierīvē laima mizu un pielej sulu.
Sakapā dilles, pievieno masai.
Sadali masu četrās vienādās porcijās, liec uz iesmiem un veido kebabus.
Kebabus ietin plāni sagrieztā bekonā un liec gatavoties uz karstām grila oglēm.