Mencas kotletes ar ceptām pupiņām

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Mencas kotletes

  • Mencas smalkmasa
     450 g
  • Olas
     2 gab.
  • Parmas siers
     90 g
  • Rīvmaize
     50 g
  • Paprika (smalki sagriezta)
     0.5 gab.
  • Majonēze
     2 ēdamk.
  • Dižonas sinepes
     2 ēdamk.
  • Lociņi (sasmalcināti)
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Eļļa
      cepšanai

Ceptās pupiņas

  • Pākšu pupiņas (saldētas)
     400 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liec smalkmasu, pievieno pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisi.
No masas veido vienāda izmēra kotletītes.
Pannā uzkarsē eļļu un cep plācenīšus uz vidējas uguns apmēram 5 minūtes no katras puses līdz tie ir zeltaini brūni.
Pākšu pupiņas apcep uz pannas, pievienojot caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku un sāli pēc garšas.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.