Mencas kotletes

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Mencas kotletes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
     400 g
  • Majonēze
     1 Ēdamkarote
  • Ola
     1 gab.
  • Graudainās sinepes
     1 Tējkarotes
  • Citrona sula
     1 Tējkarotes
  • Malta paprika
     1 Tējkarotes
  • Rīvmaize
     3 Ēdamkarote
  • Citrona miziņa, sarīvēta
     1 gabali
  • Eļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri vai notvaicē zivs fileju un atdzesē. 

Zivi ar dakšiņu saspaidi un liec bļodā un pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot eļļu un sajauc visu vienā masā. 

Veido kotletītes un cep eļļā uz pannas 2-3 minūtes no katras puses. 

Pasniedz ar savām iecienītākajām piedevām (svaigiem salātiem, dārzeņiem vai kartupeļu biezeni). 

Vari pielikt citrona vai laima šķēlīti. 

Kotletes var pasniegt arī aukstas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti