Mencas kotletes

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Mencas kotletes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
     400 g
  • Majonēze
     1 ēdamk.
  • Ola
     1 gab.
  • Graudainās sinepes
     1 tējk.
  • Citrona sula
     1 tējk.
  • Malta paprika
     1 tējk.
  • Rīvmaize
     3 ēdamk.
  • Citrona miziņa, sarīvēta
     1 gab.
  • Eļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri vai notvaicē zivs fileju un atdzesē. 

Zivi ar dakšiņu saspaidi un liec bļodā un pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot eļļu un sajauc visu vienā masā. 

Veido kotletītes un cep eļļā uz pannas 2-3 minūtes no katras puses. 

Pasniedz ar savām iecienītākajām piedevām (svaigiem salātiem, dārzeņiem vai kartupeļu biezeni). 

Vari pielikt citrona vai laima šķēlīti. 

Kotletes var pasniegt arī aukstas.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes