Načos

  • Gatavošana 50min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Liellopa maltā gaļa
     500 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Garšvielas Tako
     25 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pupiņu masa
     450 g
  • Ūdens
     60 ml
  • Tortiljas čipsi
     1 gab.
  • Čedaras siers
     200 g
  • Holandes siers
     200 g
  • Melnās pupiņas
     60 g
  • Halapenjo
      pēc garšas
  • Tomāts
     1 gab.
  • Avokado
     1 gabali
  • Loki
     2 sauja (-s)
  • Koriandrs
     2 sauja (-s)
  • Skābais krējums
     2 ēdamk.
  • Asā mērce
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni līdz 220°C.

Cepešpannu izklāj ar foliju.
 

Lielā pannā lej olīveļļu, pievieno sagrieztu sīpolu un cep 5 min. 

Tad pievieno malto gaļu un cep, līdz tā apbrūnējusi. Samaisa. 

Ja nepieciešams, nolej nost šķidrumu. 

Pievieno tako garšvielas un smalki sakapātu ķiploku, kārtīgi apmaisa un cep vēl 5 minūtes. 

Pievieno pupiņu masu un ūdeni, maisa līdz iegūta viendabīga masa.
 

Uz cepešpannas liek vienu kārtu tortiljas čipsus, tad pievieno gaļas masu, abus sierus, melnās pupiņas un halapenjo (pēc vēlmes). 

Tad liek nākamo kārtu ar čipsiem un atkārto pildījumu. 

Liek cepties uz 15 min.
 

Pārkaisa ar sagrieztu tomātu, avokado, zaļumiem un mērcēm pēc izvēles. 

Pasniedz siltu.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes