Pad Thai

  • Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Rīsu nūdeles
     100 g
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Cāļu krūtiņa
     250 g
  • Sarkana paprika
     0.5 gab.
  • Burkāni
     40 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Ola
     1 gab.
  • Loki
      1 sauja
  • Zemesrieksti
     30 g
  • Koriandrs
      pasniegšanai
  • Laims
      pasniegšanai

Mērce

  • Brūnais cukurs
     3 ēdamk.
  • Sojas mērce
     2 ēdamk.
  • Zivju mērce
     2 ēdamk.
  • Laima sula
     2 ēdamk.
  • Rīsu etiķis
     2 ēdamk.
  • Zemesriekstu sviests
     2 ēdamk.
  • Srirača mērce
     2 ēdamk.
  • Ingvers malts
     0.5 tējk.
  • Melnie pipari
     0.5 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sagatavo rīsu nūdeles pēc norādījumiem uz iepakojuma (aplej ar verdošu ūdeni, notur pāris minūšu unnokāš).

Bļodā sajauc visas mērces sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.

Pannā ielej ēdamkaroti olīveļļas. 

Pievieno vistu un cep 3–4 minūtes. Izņem no pannas.

Tad pievieno vēl ēdamkaroti olīveļļas un cep papriku 1 minūti.

Pievieno burkānus un ķiploku, sautē 1 minūti.

Samazina uguni un pievieno sakultu olu, cep, nepārtraukti maisot. 

Pievieno mērci un nūdeles, palielina uguni un cep, maisot nepārtraukti, apmēram 1–2 min. 

Pievieno vistu, lociņus, riekstus un vēl pacep 1 min.

Pasniedz, pārkaisītu ar zemesriekstiem.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).