Pad Thai

  • Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Rīsu nūdeles
     100 g
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Cāļu krūtiņa
     250 g
  • Sarkana paprika
     0.5 gabali
  • Burkāni
     40 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Ola
     1 gab.
  • Loki
      1 sauja
  • Zemesrieksti
     30 g
  • Koriandrs
      pasniegšanai
  • Laims
      pasniegšanai

Mērce

  • Brūnais cukurs
     3 Ēdamkarote
  • Sojas mērce
     2 Ēdamkarote
  • Zivju mērce
     2 Ēdamkarote
  • Laima sula
     2 Ēdamkarote
  • Rīsu etiķis
     2 Ēdamkarote
  • Zemesriekstu sviests
     2 Ēdamkarote
  • Srirača mērce
     2 Ēdamkarote
  • Ingvers malts
     0.5 Tējkarotes
  • Melnie pipari
     0.5 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagatavo rīsu nūdeles pēc norādījumiem uz iepakojuma (aplej ar verdošu ūdeni, notur pāris minūšu unnokāš).

Bļodā sajauc visas mērces sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.

Pannā ielej ēdamkaroti olīveļļas. 

Pievieno vistu un cep 3–4 minūtes. Izņem no pannas.

Tad pievieno vēl ēdamkaroti olīveļļas un cep papriku 1 minūti.

Pievieno burkānus un ķiploku, sautē 1 minūti.

Samazina uguni un pievieno sakultu olu, cep, nepārtraukti maisot. 

Pievieno mērci un nūdeles, palielina uguni un cep, maisot nepārtraukti, apmēram 1–2 min. 

Pievieno vistu, lociņus, riekstus un vēl pacep 1 min.

Pasniedz, pārkaisītu ar zemesriekstiem.

Saistītās receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes