Paelja ar vistu un garnelēm

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rimi Goodlife brūnie rīsi
     125 g
  • Vistas gaļa
     400 g
  • Buljons
     750 ml
  • Tīrītas garneles
     250 g
  • Zaļie zirnīši
     100 g
  • Mango
     1 gab.
  • Ananass
     1/4 gab.
  • Olīveļļa
     2 ĒK
  • Garšvielas gaļai
     1 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā ielej olīveļļu, sakarsē. Pievieno vistas gaļu un garšvielas, kārtīgi samaisa.

Gaļai pievieno ananasa un mango gabaliņus un garneles. 

Pievieno nevārītus brūnos rīsus un zaļos zirnīšus, visu samaisa.

Lej klāt buljonu, liek virsū vāku un liek cepeškrāsnī 180°C 25 minūtes. 

Liek šķīvī un dekorē ar pētersīļa zariņu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.