Paelja ar vistu un garnelēm

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Paelja ar vistu un garnelēm

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi Rimi Goodlife
     125 g
  • Vistas fileja
     400 g
  • Buljons
     750 ml
  • Garneles attīrītas
     250 g
  • Zaļie zirnīši
     100 g
  • Mango
     1 gab.
  • Ananass
     0.25 gab.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Garšvielas gaļai
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā ielej olīveļļu, sakarsē. Pievieno vistas gaļu un garšvielas, kārtīgi samaisa.

Gaļai pievieno ananasa un mango gabaliņus un garneles. 

Pievieno nevārītus brūnos rīsus un zaļos zirnīšus, visu samaisa.

Lej klāt buljonu, liek virsū vāku un liek cepeškrāsnī 180°C 25 minūtes. 

Liek šķīvī un dekorē ar pētersīļa zariņu.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti