Paelja ar vistu un garnelēm

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Paelja ar vistu un garnelēm

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi Rimi Goodlife
     125 g
  • Vistas fileja
     400 g
  • Buljons
     750 ml
  • Garneles attīrītas
     250 g
  • Zaļie zirnīši
     100 g
  • Mango
     1 gab.
  • Ananass
     0.25 gab.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Garšvielas gaļai
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā ielej olīveļļu, sakarsē. Pievieno vistas gaļu un garšvielas, kārtīgi samaisa.

Gaļai pievieno ananasa un mango gabaliņus un garneles. 

Pievieno nevārītus brūnos rīsus un zaļos zirnīšus, visu samaisa.

Lej klāt buljonu, liek virsū vāku un liek cepeškrāsnī 180°C 25 minūtes. 

Liek šķīvī un dekorē ar pētersīļa zariņu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Meloņu un vistas salāti

20min • Vidēji grūti