Paelja ar vistu un garnelēm

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Paelja ar vistu un garnelēm

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi Rimi Goodlife
     125 g
  • Vistas fileja
     400 g
  • Buljons
     750 ml
  • Garneles attīrītas
     250 g
  • Zaļie zirnīši
     100 g
  • Mango
     1 Gabali
  • Ananass
     0.25 Gabali
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Garšvielas gaļai
     1 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā ielej olīveļļu, sakarsē. Pievieno vistas gaļu un garšvielas, kārtīgi samaisa.

Gaļai pievieno ananasa un mango gabaliņus un garneles. 

Pievieno nevārītus brūnos rīsus un zaļos zirnīšus, visu samaisa.

Lej klāt buljonu, liek virsū vāku un liek cepeškrāsnī 180°C 25 minūtes. 

Liek šķīvī un dekorē ar pētersīļa zariņu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risoto ar sparģeļiem

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti