Paelja ar vistu un garnelēm
-
Gatavošana 50min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Brūnie rīsi Rimi Goodlife125 g
-
Vistas fileja400 g
-
Buljons750 ml
-
Garneles attīrītas250 g
-
Zaļie zirnīši100 g
-
Mango1 Gabali
-
Ananass0.25 Gabali
-
Olīveļļa2 Ēdamkarote
-
Garšvielas gaļai1 Ēdamkarote
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katlā ielej olīveļļu, sakarsē. Pievieno vistas gaļu un garšvielas, kārtīgi samaisa.
Gaļai pievieno ananasa un mango gabaliņus un garneles.
Pievieno nevārītus brūnos rīsus un zaļos zirnīšus, visu samaisa.
Lej klāt buljonu, liek virsū vāku un liek cepeškrāsnī 180°C 25 minūtes.
Liek šķīvī un dekorē ar pētersīļa zariņu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize