Palijas iesmi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Palijas iesmi

Sastāvdaļas

  • Mazs kabacis
     1 gab.
  • Sarkanā paprika
     1 gab.
  • Palijas fileja
     400 g
  • Sāls
      Pēc garšas
  • Eļļa apslacīšanai
     

Glazūrai

  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Kūpinātas paprikas pulveris
     0.5 ēdamk.
  • Citrona sula
     0.5 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     0.5 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viegli pagatavojams un garšīgu ēdiens, kas ideāli piemērots vasaras grilēšanai vai ugunskura maltītēm.

Kabaci un papriku noskalo, nožāvē. Palijas fileju, kabaci un papriku sagriez vienāda lieluma kubiņos.

Ja izmanto bambusa iesmus, tos iepriekš vismaz 30 minūtes izmērcē ūdenī, lai tie neapdegtu grilā.

Uz iesmiem pamīšus uzspraud zivs gabaliņus un dārzeņus, viegli apsāli un apslaki ar eļļu.

Sajauc glazūras sastāvdaļas un, kad grils karsts, iesmus uzliec uz oglēm, regulāri apgrozi un ar otu uzklāj glazūru.

Cep aptuveni 10-15 minūtes atkarībā no grila karstuma. Pasniedz ar iecienītām piedevām - rīsiem, salātiem, maizi vai citām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes