Pannā grilēts lasis ar salsu

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Lasis

  • Laša filejas bez ādas
     3 gabali
  • Čili pulveris
     2 Tējkarotes
  • Kumīns
     1 Tējkarotes
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Malts koriandrs
     0.5 Tējkarotes
  • Eļļa
      cepšanai

Salsa

  • Sarkanā paprika
     2 gabali
  • Tomāti
     2 gabali
  • Sarkanais sīpols
     1 gabali
  • Svaigs koriandrs
      2 zariņi
  • Laima sula
     0.5 gabali
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā ber čili pulveri, kumīnu, sāli, koriandru un visu samaisi.

Lasi no visām pusēm ierīvē ar garšvielu maisījumu un cep no abām pusēm uz grilpannas apmēram 4 min., kamēr ir gatavs.

Papriku, tomātus un sīpolu sagriez mazos kubiņos un samaisi.

Pārkaisi ar sasmalcinātu koriandru.

Pievieno laima sulu un sāli.

Visu samaisi.
Lasi pasniedz kopā ar salsu.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Gandrīz ideālu vakariņu uzkoda

4h 45min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Svaiga pasta ar pīles ragū

5h 40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes