Pannā grilēts lasis ar salsu

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Lasis

  • Laša filejas bez ādas
     3 gab.
  • Čili pulveris
     2 tējk.
  • Kumīns
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Malts koriandrs
     0.5 tējk.
  • Eļļa
      cepšanai

Salsa

  • Sarkanā paprika
     2 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Svaigs koriandrs
      2 zariņi
  • Laima sula
     0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā ber čili pulveri, kumīnu, sāli, koriandru un visu samaisi.

Lasi no visām pusēm ierīvē ar garšvielu maisījumu un cep no abām pusēm uz grilpannas apmēram 4 min., kamēr ir gatavs.

Papriku, tomātus un sīpolu sagriez mazos kubiņos un samaisi.

Pārkaisi ar sasmalcinātu koriandru.

Pievieno laima sulu un sāli.

Visu samaisi.
Lasi pasniedz kopā ar salsu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.