Pannā grilēts lasis ar salsu

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Lasis

  • Laša filejas bez ādas
     3 gab.
  • Čili pulveris
     2 tējk.
  • Kumīns
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Malts koriandrs
     0.5 tējk.
  • Eļļa
      cepšanai

Salsa

  • Sarkanā paprika
     2 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Svaigs koriandrs
      2 zariņi
  • Laima sula
     0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā ber čili pulveri, kumīnu, sāli, koriandru un visu samaisi.

Lasi no visām pusēm ierīvē ar garšvielu maisījumu un cep no abām pusēm uz grilpannas apmēram 4 min., kamēr ir gatavs.

Papriku, tomātus un sīpolu sagriez mazos kubiņos un samaisi.

Pārkaisi ar sasmalcinātu koriandru.

Pievieno laima sulu un sāli.

Visu samaisi.
Lasi pasniedz kopā ar salsu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Steiks ar dateļu mērci

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar lasi

15min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes