Pannā grilēts lasis ar salsu

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Lasis

  • Laša filejas bez ādas
     3 gab.
  • Čili pulveris
     2 tējk.
  • Kumīns
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Malts koriandrs
     0.5 tējk.
  • Eļļa
      cepšanai

Salsa

  • Sarkanā paprika
     2 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Svaigs koriandrs
      2 zariņi
  • Laima sula
     0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā ber čili pulveri, kumīnu, sāli, koriandru un visu samaisi.

Lasi no visām pusēm ierīvē ar garšvielu maisījumu un cep no abām pusēm uz grilpannas apmēram 4 min., kamēr ir gatavs.

Papriku, tomātus un sīpolu sagriez mazos kubiņos un samaisi.

Pārkaisi ar sasmalcinātu koriandru.

Pievieno laima sulu un sāli.

Visu samaisi.
Lasi pasniedz kopā ar salsu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti