Paplātes pica Margarita

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Paplātes pica Margarita
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Picas mīkla ICA
     400 g
  • Napoletana mērce Rimi
     190 g
  • Mozzarella siers Rimi
     250 g
  • Mazās rukolas lapas Rimi
     65 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karsē cepeškrāsni līdz 230 grādiem.
Ieteikums! Izrullē un ieklāj picas mīklu uz cepamā papīra, jau pannā, apsedz ar dvielīti un ļauj pastāvēt istabas temperatūrā vismaz 45 minūtes (taču tas ir tikai ieteikums, var cept arī uzreiz).
Apsmērē mīklu ar mērci.
Sieram nolej sūkalas un nosusini to ar dvieli, lai maksimāli daudz izspiestu mitrumu.
Plucini sieru pa virsu picai.
Picu cep uz otrā, no apakšas, plaukta.
Picu cep 7-10 minūtes, katram laiks var atšķirties.
Cep līdz gatavībai.
Pasniedzot pievieno rukolas salātu lapas.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tītara burgers

1h • Vidēji grūti