Paplātes pica Margarita

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Paplātes pica Margarita
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Picas mīkla ICA
     400 g
  • Napoletana mērce Rimi
     190 g
  • Mozzarella siers Rimi
     250 g
  • Mazās rukolas lapas Rimi
     65 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karsē cepeškrāsni līdz 230 grādiem.
Ieteikums! Izrullē un ieklāj picas mīklu uz cepamā papīra, jau pannā, apsedz ar dvielīti un ļauj pastāvēt istabas temperatūrā vismaz 45 minūtes (taču tas ir tikai ieteikums, var cept arī uzreiz).
Apsmērē mīklu ar mērci.
Sieram nolej sūkalas un nosusini to ar dvieli, lai maksimāli daudz izspiestu mitrumu.
Plucini sieru pa virsu picai.
Picu cep uz otrā, no apakšas, plaukta.
Picu cep 7-10 minūtes, katram laiks var atšķirties.
Cep līdz gatavībai.
Pasniedzot pievieno rukolas salātu lapas.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Steiks ar dateļu mērci

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar lasi

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Bekona kartupeļi

50min • Vidēji grūti