Parmas siera standziņas

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Parmas siera standziņas

Sastāvdaļas

  • Maizes garoziņas
     0.5 gab.
  • Olīveļļa (cepšanai)
     50 g
  • Rīvēts Parmas siers
     50 g
  • Kaltēts timiāns
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.3 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kad pāri paliek maizes garoziņas, pienācis laiks radošām idejām. Parmas siera un maizes standziņas būs lieliska uzkoda Itālijas garšu cienītājiem.

Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.

Uzkarsē krāsni līdz 200ºC temperatūrai.

Uz cepešpannas uzber maizes garoziņas (no ½ kukuļa).

Pārber ar garšvielām, pārslaki eļļu, uzber Parmas sieru.
Apmaisi.
Cep 7 minūtes, apmaisi.
Cep vēl 7–10 minūtes, līdz grauzdiņi ir zeltaini brūni.

Saistītās receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes