Parmas siera standziņas

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Parmas siera standziņas

Sastāvdaļas

  • Maizes garoziņas
     0.5 gab.
  • Olīveļļa (cepšanai)
     50 g
  • Rīvēts Parmas siers
     50 g
  • Kaltēts timiāns
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.3 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kad pāri paliek maizes garoziņas, pienācis laiks radošām idejām. Parmas siera un maizes standziņas būs lieliska uzkoda Itālijas garšu cienītājiem.

Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.

Uzkarsē krāsni līdz 200ºC temperatūrai.

Uz cepešpannas uzber maizes garoziņas (no ½ kukuļa).

Pārber ar garšvielām, pārslaki eļļu, uzber Parmas sieru.
Apmaisi.
Cep 7 minūtes, apmaisi.
Cep vēl 7–10 minūtes, līdz grauzdiņi ir zeltaini brūni.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Burkānlaša maizītes

40min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sātīgā fokača

5h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti