Pasta ar biešu, ķiploku un bazilika krēmu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pasta ar biešu, ķiploku un bazilika krēmu

Sastāvdaļas

  • Vārītas bietes
     350 g
  • Makaroni Spaghetti Rimi
     400 g
  • Svaigs baziliks
     1 sauja (-s)
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Siers Parmigiano
     50 g
  • Spināti
     50 g
  • Citrons
     1 gabali
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sākumā novāra pastu. To vāra 2 minūtes mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.

 Blendera krūzē liek bietes, ķiploku, olīveļļu, svaigo baziliku un 25 g siera, tad samaļ.

 Pēc garšas pievieno citrona sulu sāli un piparus.

Krēmu karsē uz pannas, pievieno spinātu lapas un novārītos makaronus.

Karsē 2 minūtes un pirms pasniegšanas pārkaisa ar sieru un dekorē ar baziliku.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Pasta alla carbonara

30min • Viegli
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Vieglie tunča spageti

15min • Viegli