Pasta. Svaiga. Paštaisīta.

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Pasta. Svaiga. Paštaisīta.
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Milti
     200 g
  • Olas
     2 gab.
  • Ūdens
     20 ml
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Cukurs
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ja mājās ir virtuves kombains, vari visas sastāvdaļas iemest tajā un samaisīt.

Ja nav, tad uz galda vai lielā bļodā sajauc visu viendabīgā mīklā un liec ledusskapī netālu no saldētavas (jo tur vienmēr aukstāks) uz kādām 15-20 min, un pastas mīkla gatava.

Ja ir pastas mašīna, būs vieglāk rullēt, ja nav - griez un veido formas pats kādas gribi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tītara burgers

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli