Pasta. Svaiga. Paštaisīta.

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Pasta. Svaiga. Paštaisīta.
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Milti
     200 g
  • Olas
     2 gab.
  • Ūdens
     20 ml
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Cukurs
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ja mājās ir virtuves kombains, vari visas sastāvdaļas iemest tajā un samaisīt.

Ja nav, tad uz galda vai lielā bļodā sajauc visu viendabīgā mīklā un liec ledusskapī netālu no saldētavas (jo tur vienmēr aukstāks) uz kādām 15-20 min, un pastas mīkla gatava.

Ja ir pastas mašīna, būs vieglāk rullēt, ja nav - griez un veido formas pats kādas gribi.

Līdzīgas receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti