Pavasara salāti ar redīsiem un foreli

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pavasara salāti ar redīsiem un foreli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Redīsi
     8 gabali
  • Kūpināta forele
     200 g
  • Bekons Pancetta
     200 g
  • Siers Feta
     160 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Kressalāti
     100 g
  • Salāti Valeriana
     100 g
  • Dīgsti
      dekoram

Mērce

  • Sarkanvīna etiķis
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Pūdercukurs vai šķidrs medus
     1 tējk.
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Dižonas sinepes
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas, līdz veidojas viendabīga konsistence.
Šķīvī kārto Valeriana salātus.
Apcep bekona šķēles, kamēr kraukšķīgas, saplucini foreli, sagriez ripiņās redīsus un sīpolu, sagriez kubiņos fetas sieru.
Visu kārto šķīvī, pārlej mērci, pārkaisi dīgstus un pasniedz.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti