Pavasara salāti ar redīsiem un foreli

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pavasara salāti ar redīsiem un foreli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Redīsi
     8 gabali
  • Kūpināta forele
     200 g
  • Bekons Pancetta
     200 g
  • Siers Feta
     160 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Kressalāti
     100 g
  • Salāti Valeriana
     100 g
  • Dīgsti
      dekoram

Mērce

  • Sarkanvīna etiķis
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Pūdercukurs vai šķidrs medus
     1 tējk.
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Dižonas sinepes
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas, līdz veidojas viendabīga konsistence.
Šķīvī kārto Valeriana salātus.
Apcep bekona šķēles, kamēr kraukšķīgas, saplucini foreli, sagriez ripiņās redīsus un sīpolu, sagriez kubiņos fetas sieru.
Visu kārto šķīvī, pārlej mērci, pārkaisi dīgstus un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Brusketas

15min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).