Pavasara salāti ar redīsiem un foreli

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pavasara salāti ar redīsiem un foreli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Redīsi
     8 gabali
  • Kūpināta forele
     200 g
  • Bekons Pancetta
     200 g
  • Siers Feta
     160 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Kressalāti
     100 g
  • Salāti Valeriana
     100 g
  • Dīgsti
      dekoram

Mērce

  • Sarkanvīna etiķis
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Pūdercukurs vai šķidrs medus
     1 tējk.
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Dižonas sinepes
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas, līdz veidojas viendabīga konsistence.
Šķīvī kārto Valeriana salātus.
Apcep bekona šķēles, kamēr kraukšķīgas, saplucini foreli, sagriez ripiņās redīsus un sīpolu, sagriez kubiņos fetas sieru.
Visu kārto šķīvī, pārlej mērci, pārkaisi dīgstus un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Krēmīgie rīsi ar sterleti

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes