Pica ar šķiņķi un sēnēm

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Pica ar šķiņķi un sēnēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pica ar šķiņķi un sēnēm

  • Rauga mīkla Mani gardumi
     200 g
  • Picas mērce Rimi
     50 g
  • Kūpināta šķiņķa sķēles
     60 g
  • Šampinjoni
     2 gabali
  • Vītinātie tomāti Rimi
     2 gabali
  • Mocarella siers
     60 g
  • Raudenes
     0.5 sauja (-s)
  • Extra virgin olīveļļa
     20 ml
  • Mazās rukolas lapas
     1 sauja (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mājās gatavota, un garšo kā no restorāna. Viegli pagatavojama recepte, kas garšo gan bērniem, gan pieaugušajiem. 

Izrullē mīklu, liec uz cepamā papīra, apklāj ar dvieli. Noliec siltā vietā uz 20 minūtēm.

Pa to laiku uzkarsē cepeškrāsni, ideāli ar ievietotu picas akmeni vai čuguna pannu. Karsē līdz 220 grādiem vismaz 15 minūtes.

Sarīvē sieru, sagriez tomātus, šampinjonus un šķiņķi.

Uz picas mīklas smērē mērci, pārkaisi ar nedaudz siera.

Liec visas pārējās sastāvdaļas un pārkaisi ar sieru, raudeni un pārlej ar eļļu. 

Liec cepties 8‒10 minūtes. 

Pasniedzot pieliec rukolu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes