Picas ķirbīši

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Picas ķirbīši
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Kārtainā rauga mīkla
     500 g
  • Tomātu Passata
     4 ēdamk.
  • Rīvēta čedaras siera Salling
     100 g
  • Siers Rimi Mozzarella mini
     70 g
  • Olas
     1 gab.

Dekoram

  • Sarkanie Čili pipari
      Tikai zaļie kāti
  • Striķis mīklas apsiešanai
      pēc vajadzības

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šausmīgi gards Halovīna našķis! Mīksta rauga mīkla, tomātu passata, čedaras un mozzarella siera kombinācija rada siltu un aromātisku kombināciju. Viegli pagatavojami, lēti un jautri – ideāli svētkiem!

Sadali mīklu 4 lielākos vai 8 mazākos mīklas gabalos.

Izrullē bumbiņas, tad izrullē apli un liec centrā tomātu mērci un sierus pēc izvēles.

Aizloki ciet un viegli apsien ar striķi.

Liec cepamtraukā zem dvieļa, mīklai ļaujot uzbriest 15 minūtes.

Apsmērē ar olu spīdīgumam.

Cep sakarsētā cepeškrāsnī 190 grādos 15-18 minūtes, atkarīgs no ķirbīša izvēlētā lieluma.

Noņem picas ķirbīšiem striķus un dekorē ar čili zaļajiem kātiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ravioli ausis

50min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju krēma pasta

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Biedējošā roka

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Grieķu salāti

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes