Pildītās spinātu pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     150 g
  • Piens
     240 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Eļļa
      cepšanai
  • Avokado
     1 gabali
  • Ķiršu tomātiņi
     350 g
  • Spināti
     100 g
  • Loki
      3 gab.
  • Svaigs koriandrs
     15 g
  • Laims
     1 gabali
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Mājas siers
     200 g
  • Čili mērce
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā iesit olu, pievieno miltus, pienu, ¾ spinātu un šķipsniņu sāls.
Visu sablendē viendabīgā masā.
Ar eļļu sakarsētā pannā lej karoti mīklas un cep no abām pusēm, līdz pankūka ir gatava.
Atkārto, līdz visa mīkla ir izcepta.
Bļodā liec šķēlītēs sagrieztu avokado, ceturtdaļās sagrieztus ķiršu tomātiņus, ¼ no spinātiem.
Pievieno smalki sagrieztus lociņus un koriandru.
Apslaki ar laima sulu un olīveļļu.
Pēc garšas pievieno sāli.
Viegli samaisi.
Katru pankūku pildi ar mājas sieru un svaigajiem avokado salātiem, pārslaki ar čili mērci.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tomātu pīrāgs

1h 55min • Vidēji grūti

Sēņu-siera kesadilja

15min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes