Pildīts Japānas cepamais ķirbis

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli
Pildīts Japānas cepamais ķirbis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ķirbis cepšanai
     1 gab.
  • Burkāns
     1 gab.
  • Paprika
     0.5 gab.
  • Mango
     0.5 gab.
  • Čili pipars
      0.3 gab.
  • Lobīti valrieksti
     1 sauja (-s)
  • Sezama sēklu eļļa
     1 tējk.
  • Pētersīļi
     1 sauja (-s)
  • Dārzeņu buljons
     250 ml
  • Gargraudu rīsi
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķirbim nogriez cepurīti un izgreb to.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

 

Sagatavo pildījumu: sagriez vai sarīvē burkānu, sagriez papriku, mango un sasmalcini valriekstus. 

Abās eļļās sautē burkānu, tad pievieno papriku. 

Sautē 1-2 minūtes, pieliec mango, sakapātu čili, sakapātus zaļumus un valriekstus. 

Pielej buljonu un uzvāri to. Iemaisi rīsus un pildījumu liec ķirbī. 

Noslēdz to un liec cepties 50 minūtes.

Saistītās receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes