Pildīts kāposts

  • Gatavošana 2h
  • Vidēji grūti
Pildīts kāposts
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kāposts

  • Vidēja lieluma kāposts
     1 gab.

Pildījums

  • Maltā gaļa
     300 g
  • Skābais krējums
     150 g
  • Ķimenes
     1 tējk.
  • Kūpinātas paprikas pulveris
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.

Apsmērēšanai

  • Sviests
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kāpostam izgriez kacenu un nedaudz paplašini iedobi pildījumam.
Liec traukā ar vāku un pievieno 2 glāzes ūdens.
Cep cepeškrāsnī 170 grādos 40 minūtes.
Samaisi gaļas pildījumu un liec kāpostā.
Uzliec vāku un cep vēl 40 minūtes.
Noņem vāku, apsmērē kāpostu ar sviestu un cep vēl, līdz tas kļūst zeltaini brūns, – 20 minūtes 180 grādos.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sīpolu tarte

20min • Vidēji grūti

Karaliskie ogu salāti

20min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti