Pildīts kāposts

  • Gatavošana 2h
  • Vidēji grūti
Pildīts kāposts
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kāposts

  • Vidēja lieluma kāposts
     1 gab.

Pildījums

  • Maltā gaļa
     300 g
  • Skābais krējums
     150 g
  • Ķimenes
     1 tējk.
  • Kūpinātas paprikas pulveris
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.

Apsmērēšanai

  • Sviests
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pildīts kāposts

Kāpostam izgriez kacenu un nedaudz paplašini iedobi pildījumam.
Liec traukā ar vāku un pievieno 2 glāzes ūdens.
Cep cepeškrāsnī 170 grādos 40 minūtes.
Samaisi gaļas pildījumu un liec kāpostā.
Uzliec vāku un cep vēl 40 minūtes.
Noņem vāku, apsmērē kāpostu ar sviestu un cep vēl, līdz tas kļūst zeltaini brūns, – 20 minūtes 180 grādos.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli