Pīles filejas un mango iesmiņi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Pīles filejas un mango iesmiņi

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Pīles krūtiņa
     1 gabali
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     1 Tējkarotes
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Mango
     1 Gabali

Marināde

  • Sojas mērce ar samazinātu sāls daudzumu
     1 Ēdamkarote
  • Svaigs ingvers (rīvēts)
     0.5 Tējkarotes
  • Ķiploks (kapāts)
     0.5 Tējkarotes
  • Laima sula
     1 Tējkarotes
  • Čili (kapāts)
     0.33 Tējkarotes
  • Mango biezenis
     1 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis, uzņemot kustības Labākai dzīvei pirmās pēcpusdienas viesus jaunajā Rimi Virtuvē, izvēlējās daudzveidīgus Labākai dzīvei produktus un piedāvāja konceptam atbilstošas receptes.

Pīles filejas ādā nedaudz iegriež. Pannā uzkarsē eļļu, liek filejas ar ādu uz leju. Apcep 1-2 min. no katras puses. Pīli ar ādu uz augšu liek cepeškrāsnī un 12-14 min. cep 180 grādu karstumā. Kad fileja gatava, to atdzesē.

Kamēr pīles fileja gatavojas cepeškrāsnī, var ķerties pie marinādes pagatavošanas, kopā sajaucot visas sastāvdaļas. 

Sagriež filejas plānās, garenās strēmelēs un liek marinādē. Ja ir vēlme, pīles filejai vari noņemt ādu pilnībā. 

Mango sagriež nelielos gabaliņos, un pamīšus kārto uz iesmiem kopā ar pīles filejas gabaliņiem.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laša tartars ar paipalu olām

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes