Pīles krūtiņas salāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Pīles krūtiņas salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 ēdamk.
  • Pīles krūtiņa
     1 gab.
  • Mazie kartupeļi Gardēžu
      8 gab.
  • Pākšu pupiņas Rimi
     100 g
  • Smalklapu spināti
     40 g

Mērce

  • Ābols
     1 gab.
  • Ābolu etiķis
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Piparmētra
      6 lapiņas
  • Medus
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pīles krūtiņas ādā iegriez strēmelītes, lai cepot āda izdotos kraukšķīga.

Sāc cept pīles krūtiņu ar ādu uz leju 2 minūtes, apgriez uz otru pusi un apcep vēl 2 minūtes.

Pārliec krūtiņu cepešpannā un cep cepeškrāsnī 180 grādos 14 minūtes.

Atdzesē, apberot ar sāli un pipariem.

Paralēli novāri kartupeļus. Vāri jau sagrieztus, bet nepārvāri.

Noblanšē pākšu pupiņas.

Atdzesē visu.

Jauc mērci, savienojot visas sastāvdaļas, plus pievienojot cepeša sulu no pīles krūtiņas.

Jauc salātus, liekot visas sastāvdaļas traukā, pīles fileju sagriez un pārlej ar mērci.

Saistītās receptes

Meloņu un vistas salāti

20min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes