Pīles krūtiņas salāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Pīles krūtiņas salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 ēdamk.
  • Pīles krūtiņa
     1 gab.
  • Mazie kartupeļi Gardēžu
      8 gab.
  • Pākšu pupiņas Rimi
     100 g
  • Smalklapu spināti
     40 g

Mērce

  • Ābols
     1 gab.
  • Ābolu etiķis
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Piparmētra
      6 lapiņas
  • Medus
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Pīles krūtiņas ādā iegriez strēmelītes, lai cepot āda izdotos kraukšķīga.

Sāc cept pīles krūtiņu ar ādu uz leju 2 minūtes, apgriez uz otru pusi un apcep vēl 2 minūtes.

Pārliec krūtiņu cepešpannā un cep cepeškrāsnī 180 grādos 14 minūtes.

Atdzesē, apberot ar sāli un pipariem.

Paralēli novāri kartupeļus. Vāri jau sagrieztus, bet nepārvāri.

Noblanšē pākšu pupiņas.

Atdzesē visu.

Jauc mērci, savienojot visas sastāvdaļas, plus pievienojot cepeša sulu no pīles krūtiņas.

Jauc salātus, liekot visas sastāvdaļas traukā, pīles fileju sagriez un pārlej ar mērci.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.