Pilngraudu pasta ar tomātu un olīvu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Pilngraudu pasta ar tomātu un olīvu mērci
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu makaroni
     350 g
  • Kazas siers
     120 g
  • Olīvas I Love Eco
     2 šķipsniņa (-s)
  • Rukola
     0.5 sauja (-s)
  • Tomātu biezenis I Love Eco
     4 ēdamk.
  • Baziliks
     0.5 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izvāra makaronus – vāra 1 minūti mazāk, nekā norādīts pagatavošanas instrukcijā.

Sakarsē pannu, ielej tomātu mērci un pievieno makaronus.

Sautē, līdz mērce pielīp makaroniem. Pieliek svaigu rukolu, baziliku, olīvas un pasniedz, pa virsu kārtojot siera gabaliņus.

Ieteikums!


Pēc izvēles vari pievienot arī citu sieru, jūras veltes vai vītinātu gaļu, lai ēdienu padarītu daudzveidīgāku.

Saistītās receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.