Pilngraudu pasta ar tomātu un olīvu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Pilngraudu pasta ar tomātu un olīvu mērci
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu makaroni
     350 g
  • Kazas siers
     120 g
  • Olīvas I Love Eco
     2 Šķipsniņa
  • Rukola
     0.5 sauja (-s)
  • Tomātu biezenis I Love Eco
     4 Ēdamkarote
  • Baziliks
     0.5 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izvāra makaronus – vāra 1 minūti mazāk, nekā norādīts pagatavošanas instrukcijā.

Sakarsē pannu, ielej tomātu mērci un pievieno makaronus.

Sautē, līdz mērce pielīp makaroniem. Pieliek svaigu rukolu, baziliku, olīvas un pasniedz, pa virsu kārtojot siera gabaliņus.

Ieteikums!


Pēc izvēles vari pievienot arī citu sieru, jūras veltes vai vītinātu gaļu, lai ēdienu padarītu daudzveidīgāku.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Svaiga pasta ar pīles ragū

5h 40min • Vidēji grūti

Tomātu pīrāgs

1h 55min • Vidēji grūti

Sēņu-siera kesadilja

15min • Viegli