Piparkūku torte

  • Gatavošana 1h 20min
  • Vidēji grūti
Piparkūku torte
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Biskvītam

  • Olas
     5 gab.
  • Brūnais cukurs
     5 ēdamk.
  • Kviešu milti
     4.5 ēdamk.
  • Piparkūku garšvielas
     1.5 ēdamk.
  • Kakao
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Krēmam

  • Saldais krējums
     250 g
  • Siers Mascarpone
     500 g
  • Pūdercukurs
     100 g
  • Laims
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Puto olas ar elektrisko mikseri, lēnām pievienojot cukuru. 

Kad olas saputojušās biezā krēmā, pievieno caur sietu izsijātus miltus, sajauktus kopā ar kakao, sāli un piparkūku garšvielām. 

Miltus iecilā, bet neputo. 

Lej kūkas formā un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 40-50 minūtes.

Atdzesē un pārgriez uz pusēm. 

Sagatavo krēmu. 

Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru. 

Pievieno sieru, laima sulu un miziņu un saputo biezā krēmā.

Krēmu klāj starp abām biskvīta kārtām un virsū.

Liec uz vismaz 1 stundu ledusskapī, lai savilktos garšas.

Dekorē pēc patikas.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).