Pufīgās pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pankūkas

  • Olas
     3 gab.
  • Piens
     150 ml
  • Cukurs
     40 g
  • Milti
     230 g
  • Cepamais pulveris
     2 Tējkarotes
  • Eļļa
     40 ml
  • Sāls
     1 Šķipsniņa

Pasniegšanai

  • Grieķu jogurts
      pēc izvēles
  • Ogas
      pēc izvēles
  • Medus
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā pievieno trīs olas, pielej pienu un kārtīgi samaisa.

Pievieno bļodā cukuru, šķipsniņu sāls, miltus, cepamo pulveri un visu samaisa.

Tad masai pievieno eļļu, vēlreiz kārtīgi apmaisa, līdz ir izveidojusies vienmērīga masa.

Uz vidēja karstuma sakarsē pannu, pievieno nedaudz eļļu cepšanai un lej pankūku mīklu.

Kad uz pankūkas pēc pāris minūtēm sāk parādīties mazi burbuļi, ir laiks pankūku apmest riņķī.

Pacep vēl nedaudz, lai no abām pusēm būtu glīti zeltainas, tad pasniedz ar savām mīļākajām zaptēm un pildījumiem. Mēs izvēlējāmies grieķu jogurtu, ogas un medu.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Gandrīz ideālu vakariņu uzkoda

4h 45min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Svaiga pasta ar pīles ragū

5h 40min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēts siers uz jogurta

30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēts siers ar salātiem

20min • Vidēji grūti