Pufīgās pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pankūkas

  • Olas
     3 gab.
  • Piens
     150 ml
  • Cukurs
     40 g
  • Milti
     230 g
  • Cepamais pulveris
     2 tējk.
  • Eļļa
     40 ml
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Pasniegšanai

  • Grieķu jogurts
      pēc izvēles
  • Ogas
      pēc izvēles
  • Medus
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā pievieno trīs olas, pielej pienu un kārtīgi samaisa.

Pievieno bļodā cukuru, šķipsniņu sāls, miltus, cepamo pulveri un visu samaisa.

Tad masai pievieno eļļu, vēlreiz kārtīgi apmaisa, līdz ir izveidojusies vienmērīga masa.

Uz vidēja karstuma sakarsē pannu, pievieno nedaudz eļļu cepšanai un lej pankūku mīklu.

Kad uz pankūkas pēc pāris minūtēm sāk parādīties mazi burbuļi, ir laiks pankūku apmest riņķī.

Pacep vēl nedaudz, lai no abām pusēm būtu glīti zeltainas, tad pasniedz ar savām mīļākajām zaptēm un pildījumiem. Mēs izvēlējāmies grieķu jogurtu, ogas un medu.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes