Pupiņu čili

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Sīpols
     1 gab.
  • Sarkanā paprika
     1 gab.
  • Konservēta kukurūza
     140 g
  • Sarkanās pupiņas
     240 g
  • Pupiņas tomātu mērcē
     200 g
  • Sarkanais čili pipars
     0.5 gabali
  • Tomāts (liels)
     1 gab.
  • Tomātu mērce
     1.5 ēdamk.
  • Saldā čili mērce
     1 ēdamk.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Rīvēts vegānais siers
     50 g
  • Rīsi (pasniegšanai)
     500 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Pupiņu čili

Pannā apcep sīpolu līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno sasmalcinātu čili piparu, papriku un uz lēnas uguns sautē.
Pēc laika pievieno abu veidu pupiņas un gabaliņos sagrieztu tomātu. Turpini sautēt.
Beigās pievieno kukurūzu un abas mērces. Samaisi, karsē līdz pirmajam burbulim.
Pasniedz ar rīsiem, smalki sakapātiem zaļumie un rīvētu vegāno sieru.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).