Pupiņu čili

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Sīpols
     1 gab.
  • Sarkanā paprika
     1 gab.
  • Konservēta kukurūza
     140 g
  • Sarkanās pupiņas
     240 g
  • Pupiņas tomātu mērcē
     200 g
  • Sarkanais čili pipars
     0.5 gabali
  • Tomāts (liels)
     1 gab.
  • Tomātu mērce
     1.5 ēdamk.
  • Saldā čili mērce
     1 ēdamk.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Rīvēts vegānais siers
     50 g
  • Rīsi (pasniegšanai)
     500 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā apcep sīpolu līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno sasmalcinātu čili piparu, papriku un uz lēnas uguns sautē.
Pēc laika pievieno abu veidu pupiņas un gabaliņos sagrieztu tomātu. Turpini sautēt.
Beigās pievieno kukurūzu un abas mērces. Samaisi, karsē līdz pirmajam burbulim.
Pasniedz ar rīsiem, smalki sakapātiem zaļumie un rīvētu vegāno sieru.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli