Rabarberu un zemeņu salsa

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Rabarberu un zemeņu salsa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salsa

  • Rabarberu kāti
     2 gabali
  • Vaniļas pāksts
     0.5 gab.
  • Cukurs
     80 g
  • Zemenes
     250 g
  • Piparmētru lapiņas
      10 gab.

Tortiljas

  • Tortiljas
     240 g
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     1 ēdamk.
  • Kanēļa pūdercukurs
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rabarberus sagriez mazos kubiņos un apber ar cukuru.

Pievieno vaniļas sēklas.

Kad cukurs izkusis, pasildi to, līdz rabarberi kļūst mīksti, atdzesē.

 

Sagriez smalki zemenes un piparmētras, pievieno salsai un samaisi.

 

Mini tortiljas sagriez mazākos trijstūros un apviļā eļļā un cukurā.

Cep cepeškrāsnī 200 grādos, līdz kraukšķīgas.

 

Daļu tortilju apkaisi ar kanēļa pūdercukuru.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes