Rīsu – kanēļa piens

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Rīsu – kanēļa piens
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Rīsi
     100 g
  • Ūdens
     60 ml
  • Kanēļa standziņas
      2 gab.
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rīsus blenderē kopā ar ūdeni, līdz rīsu graudi pilnībā sablenderēti, un tad izkāš caur sietu.

Kanēļa standziņas uzsilda uz pannas, tad pievieno izkāstajā pienā, lai ievelkas aptuveni 5 minūtes (var arī ilgāk) un ņem ārā.

Saistītās receptes

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti

3 smūtiji

15min • Viegli

Divkrāsains smūtijs

10min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Cold Brew & Tonic

8h • Vidēji grūti
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Saldais Cryo kapučino

2h • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.