Rīsu – kanēļa piens

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Rīsu – kanēļa piens
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Rīsi
     100 g
  • Ūdens
     60 ml
  • Kanēļa standziņas
      2 gab.
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rīsus blenderē kopā ar ūdeni, līdz rīsu graudi pilnībā sablenderēti, un tad izkāš caur sietu.

Kanēļa standziņas uzsilda uz pannas, tad pievieno izkāstajā pienā, lai ievelkas aptuveni 5 minūtes (var arī ilgāk) un ņem ārā.

Līdzīgas receptes

Ķirbju karijs

50min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Red Currant Freshness

10min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Brandy Alexander

8min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Coffee and Tonic

5min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Olu liķiera Latte

5min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Klasiskā īru kafija

5min • Viegli