Rīsu – kanēļa piens

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Rīsu – kanēļa piens
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Rīsi
     100 g
  • Ūdens
     60 ml
  • Kanēļa standziņas
      2 gab.
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rīsus blenderē kopā ar ūdeni, līdz rīsu graudi pilnībā sablenderēti, un tad izkāš caur sietu.

Kanēļa standziņas uzsilda uz pannas, tad pievieno izkāstajā pienā, lai ievelkas aptuveni 5 minūtes (var arī ilgāk) un ņem ārā.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Arančīnī

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Whisky Smash

8min • Viegli