Rīvmaize

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Rīvmaize

Sastāvdaļas

  • Apkaltusi maize
      pēc nepieciešamības

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kā apkaltušu maizi padarīt par noderīgu produktu ilgākai glabāšanai? Sagatavo rīvmaizes krājumus savām nākotnes receptēm.

Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.

Uzkarsē krāsni līdz 200ºC temperatūrai.
Uz cepešpannas kārto apkaltušas maizes pārpalikumus.
Cep 15–20 minūtes ventilatora režīmā, ik pēc 5 minūtēm apmaisot.
Ļauj maizei nedaudz atdzist.
Ber virtuves kombainā un samaļ, līdz veidojas viendabīga rīvmaize.
Uzglabā termiski noslēgtā traukā.

Saistītās receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.