Rudens augļu kārtojums

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Āboli
     2 gab.
  • Bumbieri
     2 gab.
  • Mango
     1/2 gab.
  • Smiltsērkšķu nektārs
     100 ml
  • Zaļās pistācijas
     50 g
  • Jogurts bez piedevām
     350 ml

Cepumu drumstalām

  • Kokosa eļļa, istabas temperatūrā
     40 g
  • Kokosa cukurs
     50 g
  • Mandeļu milti
     70 g
  • I Love Eco kakao
     1,5 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc kokosa eļļu ar cukuru, mandeļu miltiem un kakao. 

Liec atdzesēt saldētavā uz 10 minūtēm. 

Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem un apcep mīklas drumstalas 10 minūtes. Atdzesē.
 

Paralēli nomizo ābolus, bumbierus un mango. Visu sagriez mazos kubiņos. 

Pārlej ar smiltsērkšķu nektāru un liec karsēt katliņā.
 

Karsē, līdz āboli kļūst mīksti, bet vēl neizjūk (6-10 min.). Atdzesē.
 

Sakapā pistācijas.
 

Desertu kārto kārtās: drumstalas, augļi, rieksti un jogurts. 

Veido, cik kārtas vēlies.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!