Rudens augļu kārtojums

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Rudens augļu kārtojums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kārtojums

  • Āboli
     2 gabali
  • Bumbieri
     2 gabali
  • Mango
     0.5 gab.
  • Smiltsērkšķu nektārs
     100 ml
  • Pistācijas
     50 g
  • Jogurts bez piedevām
     350 g

Cepumu drumstalas

  • Kokosriekstu eļļa
     40 ml
  • Kokosa cukurs
     50 g
  • Mandeļu milti
     70 g
  • Kakao
     1.5 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc kokosa eļļu (istabas temperatūrā) ar cukuru, mandeļu miltiem un kakao. 

Liec atdzesēt saldētavā uz 10 minūtēm. 

Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem un apcep mīklas drumstalas 10 minūtes. Atdzesē.
 

Paralēli nomizo ābolus, bumbierus un mango. Visu sagriez mazos kubiņos. 

Pārlej ar smiltsērkšķu nektāru un liec karsēt katliņā.
 

Karsē, līdz āboli kļūst mīksti, bet vēl neizjūk (6-10 min.). Atdzesē.
 

Sakapā pistācijas.
 

Desertu kārto kārtās: drumstalas, augļi, rieksti un jogurts. 

Veido, cik kārtas vēlies.

Saistītās receptes

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kokosa un čia pudiņš

15min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Rudens augļu deserts

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes