Rudens augļu kārtojums

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Rudens augļu kārtojums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kārtojums

  • Āboli
     2 gab.
  • Bumbieri
     2 gab.
  • Mango
     0.5 gab.
  • Smiltsērkšķu nektārs
     100 ml
  • Pistācijas
     50 g
  • Jogurts bez piedevām
     350 g

Cepumu drumstalas

  • Kokosriekstu eļļa
     40 ml
  • Kokosa cukurs
     50 g
  • Mandeļu milti
     70 g
  • Kakao
     1.5 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc kokosa eļļu (istabas temperatūrā) ar cukuru, mandeļu miltiem un kakao. 

Liec atdzesēt saldētavā uz 10 minūtēm. 

Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem un apcep mīklas drumstalas 10 minūtes. Atdzesē.
 

Paralēli nomizo ābolus, bumbierus un mango. Visu sagriez mazos kubiņos. 

Pārlej ar smiltsērkšķu nektāru un liec karsēt katliņā.
 

Karsē, līdz āboli kļūst mīksti, bet vēl neizjūk (6-10 min.). Atdzesē.
 

Sakapā pistācijas.
 

Desertu kārto kārtās: drumstalas, augļi, rieksti un jogurts. 

Veido, cik kārtas vēlies.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti