Rudzu sendvičs ar vistu

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Rudzu sendvičs ar vistu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rudzu rikas
     2 gab.
  • Romesco mērce
     2 ēdamk.
  • Strēmelēs sagriezti ledus salāti
     1 sauja (-s)
  • Marinēti cāļu šķiņķīši bez kaula
     2 gab.
  • Sālīti gurķi
     2 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rudzu sendvičs ar vistu - īsts gardums šašliku cienītājiem.

Cāļa šķiņķīšus cep uz karstām grila restēm vai iekštelpu apstākļos karstā gaisa friterī 190 grādu temperatūrā apmēram 8-10 minūtes.

Tikmēr rudzu rikas apsmērē ar romesco mērci.

Uz vienas rikas kārto ledus salātus, virsū liec siltus, tikko grilētus cāļu šķiņķīšus, pēc tam sālīto gurķi un visu nosedz ar otru rudzu riku.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes