Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Sālspēc garšas
-
Rumpsteiks200 g
-
Olīveļļa Rimi Lightcepšanai
-
Maize4 šķēlīte (-s)
-
Šitake sēnes6 gab.
-
Baziliks1 sauja (-s)
-
Melnie piparipēc garšas
-
Koriandrs0.5 sauja (-s)
-
Pētersīļi0.5 sauja (-s)
Mērce
-
Majonēze3 Ēdamkarote
-
Ķiploku pulveris0.5 Tējkarotes
-
Laima sula1 Tējkarotes
-
Pilngraudu sinepes1 Tējkarotes
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Steiku nosusini un cep sakarsētā pannā, taukvielās.
Cep 2 - 3 minūtes no katras puses.
Apkaisi ar sāli un pipariem un ietin folijā nostāvēties 5 minūtes.
Apgrauzdē maizītes.
Pagatavo mērci, savienojot sastāvdaļas.
Taukvielās uz pannas apcep sēnes, pievieno sāli.
Sagriez steiku plānās šķēlītēs, sulu pievieno sēnēm.
Pasniedz uz maizītēm, smērējot mērci, tad liec sēnes, zaļumus un steika šķēles.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize