Rumpsteika sendvičs

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Rumpsteika sendvičs
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Sāls
      pēc garšas
  • Rumpsteiks
     200 g
  • Olīveļļa Rimi Light
      cepšanai
  • Maize
     4 šķēlīte (-s)
  • Šitake sēnes
      6 gab.
  • Baziliks
     1 sauja (-s)
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Koriandrs
     0.5 sauja (-s)
  • Pētersīļi
     0.5 sauja (-s)

Mērce

  • Majonēze
     3 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     0.5 tējk.
  • Laima sula
     1 tējk.
  • Pilngraudu sinepes
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Steiku nosusini un cep sakarsētā pannā, taukvielās.

Cep 2 - 3 minūtes no katras puses.

Apkaisi ar sāli un pipariem un ietin folijā nostāvēties 5 minūtes.

Apgrauzdē maizītes.

Pagatavo mērci, savienojot sastāvdaļas.

Taukvielās uz pannas apcep sēnes, pievieno sāli.

Sagriez steiku plānās šķēlītēs, sulu pievieno sēnēm.

Pasniedz uz maizītēm, smērējot mērci, tad liec sēnes, zaļumus un steika šķēles.

Saistītās receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes