Sakņu un baklažāna karijs ar pērļu kuskusu

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Sakņu un baklažāna karijs ar pērļu kuskusu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pērļu kuskuss
     140 g
  • Burkāns
     200 g
  • Selerijas sakne
     200 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     50 ml
  • Karija pasta Mild Taste
     2 Tējkarotes
  • Ūdens
     150 ml
  • Grieķu jogurts
     180 g
  • Brūnais cukurs
     1 Ēdamkarote
  • Sāls
     1 Šķipsniņa

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri kuskusu, kā norādīts uz iepakojuma.

Sagriez seleriju, burkānu un baklažānu kubiņos. Pievieno sakapātu ķiploku, vīnogu kauliņu eļļu un sāli.

Visu samaisi un cep sakarsētā krāsnī 200 grādos 20 minūtes.

Izceptos dārzeņus ar eļļu liec pannā un sautē. 

Pievieno karija pastu, ūdeni un cukuru, nogriez uguni un liec klāt jogurtu.

Samaisi mērci un pasniedz uzreiz ar siltu kuskusu.

Saistītās receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes