Sakņu un baklažāna karijs ar pērļu kuskusu

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Sakņu un baklažāna karijs ar pērļu kuskusu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pērļu kuskuss
     140 g
  • Burkāns
     200 g
  • Selerijas sakne
     200 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     50 ml
  • Karija pasta Mild Taste
     2 tējk.
  • Ūdens
     150 ml
  • Grieķu jogurts
     180 g
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Novāri kuskusu, kā norādīts uz iepakojuma.

Sagriez seleriju, burkānu un baklažānu kubiņos. Pievieno sakapātu ķiploku, vīnogu kauliņu eļļu un sāli.

Visu samaisi un cep sakarsētā krāsnī 200 grādos 20 minūtes.

Izceptos dārzeņus ar eļļu liec pannā un sautē. 

Pievieno karija pastu, ūdeni un cukuru, nogriez uguni un liec klāt jogurtu.

Samaisi mērci un pasniedz uzreiz ar siltu kuskusu.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).