Sarkanā karija kokosa zupa

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Sarkanā karija kokosa zupa

Sastāvdaļas

  • Sēnes
     150 g
  • Vārītas tīģergarneles
     150 g
  • Sojas pupiņas
     100 g
  • Kūpināta foreles fileja Rimi
     2 šķēlīte (-s)
  • Kokosriekstu piens Rimi Planet
     400 ml
  • Vistas buljons
     1 L
  • Citronzāle
     40 g
  • Ingvers
     40 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Zivju mērce ICA
     1 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Sarkanā karija pasta ICA
     2 tējk.
  • Laima sula
     1 gab.
  • Koriandrs
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā ielej olīveļļu, pievieno sagrieztas sēnes un apcep.

Pievieno citronzāli un smalki sakapātu ingveru, visu kārtīgi samaisa.

Apceptajām sēnēm pievieno sarkanā karija pastu un vistas buljonu, mazliet pavāra. 

Katlā pievieno zivju mērci un vienu iepakojumu kokosriekstu piena. 

Zupai pievieno brūno cukuru, laima sulu. 

Pievieno sojas pupiņas, kūpinātu foreles fileju un vārītas tīģergarneles.

Lej šķīvjos, pasniedz ar koriandru. 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Suši kūka

3h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes