Sēņu fritata

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Eļļa
     1 Ēdamkarote
  • Šampinjoni
     80 g
  • Šķiņķis
     50 g
  • Spināti
     80 g
  • Olas
     4 gab.
  • Čedaras siers
     50 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkarsētā pannā ar eļļu liek sagrieztus šampinjonus un šķiņķi, un visu apcep. Iemaisa spinātus.
Atsevišķā bļodā sakuļ olas ar sāli un pipariem, olu masu lej pannā.
Samazina temperatūru un visu cep apmēram 3 min., līdz olas ir gandrīz gatavas.
Pārber sarīvētu sieru un liek līdz 180°C uzkarsētā cepeškrāsnī grila režīmā. Cep, līdz siers ir izkusis.

Saistītās receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes