Singapūras nūdeļu wok

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Singapūras nūdeļu wok
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Singapūras nūdeles ar garnelēm un vistu
     500 g
  • Atlaidinātas vārītas tīģergarneles
      10 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Grauzdētas sezama sēklas
     2 ēdamk.
  • Čili mērce
     2 ēdamk.
  • Terijaki mērce ar sezama sēklām
     4 ēdamk.
  • Pakčoja lapas
      6 gab.
  • Loki
      pārkaisīšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārkaisi garnelēm nedaudz sāls un apcep uz pannas karstā eļļā 2 minūtes.
Pievieno atlaidinātas Singapūras nūdeles ar piedevām, mērces, sezama sēklas un cep aptuveni 5–8 minūtes.
Pasniedz, pārkaisot sezama sēklas un lociņus.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Chili con carne

20min • Viegli

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Pica Capriciosa

15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.